Delatnost
lin


Fabrika "Enigma" d.o.o. iz Debeljače bavi se proizvodnjom đonova, branzola, kedera, masonit peta i pertli. Pored toga, bavi se kompletnom tehničkom pripremom đonova i branzola, izradom šablona, noževa i drugih alata, kao i gradiranje. Vrši jednostrano i obostrano kaširanje materijala u rolnama za obućarsku, tapetarsku i auto industriju sa lateksom ili moltopren lepilom.

ĐONOVI
Proizvodnjom đonova se bavi od 1995. godine. Danas u svojoj proizvodnji koristi najkvalitetnije materijale. Proizvode se neolit i kožni đonovi za sve vrste obuće po kalupima i zahtevima kupaca. "Enigma" nudi i veliki izbor đonova sa kederom i masonit petom.

BRANZOLI
Proizvodnjom branzola se bavi od 1999. god. Za proizvodnju branzola se koriste najkvalitetniji uvozni materijali: celtex, lepenku, glenkove. Zahvaljujući kvalitetu materijala i stručnjacima koji su zaposleni, preduzeće je u mogućnosti da izradi sve vrste branzola za sve vrste obuća po zahtevu kupaca i po obliku njihovih kalupa.

KEDERI
Proizvodnjom kedera "Enigma" d.o.o. se bavi od 1992. god. Izrađuje sve vrste kedera od neolita. Po željama kupaca izrađuje kedere sa više vrste radli i prošivenih.

MASONIT PETE
Početkom 2000. godine "Enigma" uvodi u proizvodnju izradu masonit peta od najkvalitetnijih italijanskih materijala sa gumenim flekama i pendžetnama koje su prilagođene đonovima

 
   
Copyright © Enigma doo. All rights reserved.